Culisjors presenteert: de bier- en snackwandeling

bier en snackwandeling

We gaan iets nieuws doen hier bij Culisjors.nl. Eindelijk is het  dan zo ver: we gaan ons eerste evenement presenteren!  Een heuse bier- en snackwandeling!! Niks wijn en spijs, dit is het echte werk mensen. Bier en snacks, de combinatie der combinaties. Op 8 april 2016 te Tilburg om precies te zijn. Een heerlijke tocht langs vier prachtige kroegen, ambachtelijke snacks en magnifieke bieren. Jongens wat wordt dat genieten! Op zeker!!!

Stadscafé De Spaarbank, Burgemeester Jansen, Slagroom en Café Bakker zijn de kroegen waar je vrijdag 8 april terecht kunt voor een ambachtelijke snack en bijpassend speciaalbier.  Voor het luttele bedrag van 20 euro koop je een stempelkaart en bepaal je zelf welke route je loopt. Alles op het gemakske natuurlijk, het is immers bewegen voor bourgondiërs.

Welke snacks je achter de huig kan tikken lees je binnenkort hier op je favoriete adresje, culisjors.nl inderdaad! Wel kunnen we alvast melden dat de dames van Smeer-m nog een hoop bitterballen zullen moeten draaien de komende weken.

De stempelkaarten voor de bier- en snackwandeling zijn binnenkort al te koop bij de deelnemende kroegen. Reserveren kan nu al, stuur een mail naar culisjors@culisjors.nl 

Meer informatie over de bier- en snackwandeling alhier.

Een gedachte over “Culisjors presenteert: de bier- en snackwandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.