Bamibloktober

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: Bamibloktober! De mooiste maand van het jaar. Een maand lang eren wij met zijn allen het bamiblok. Want dat heeft deze klassieker nu eenmaal verdiend. Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw een regelrechte topper uit het hete vet. Een prachtig voorbeeld van hoe de Nederlandse cuisine signatuurgerechten uit de internationale keuken  weet om te toveren tot een krokante allemansvriend. Met een likje pindasaus, mayonaise of puur natuur, een goede bamischijf stelt nimmer teleur. Van knisperen naar glibberen in slechts één hap, het bamiblok krijgt het voor elkaar.  Oktober is van jou bamiblok, jij parel uit de gordel van smaragd.

3 gedachten over “Bamibloktober

  1. Koop een pak kant-en- klaar bami. Liefst de allergoedkoopste. Snijd er met een mes blokken van. Haal door een losgeklopt ei, door paneermeel, (2x). Frituur in olie van 180°
    Eet smakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.