Chapeau Albert Heijn!

Devos LemmensWe blijven ons nog even met saus bezig houden hier op Culisjors. We merken toch dat het belang van een goede saus bij friet of snack nog niet door een ieder wordt ingezien. Dat bewustwordingsproces is nu precies waar wij ons met man en macht voor inzetten. Om zo de kwaliteit van al dat lekkers dat de frituur te bieden heeft op een maximaal niveau te krijgen. Dat is onze missie, daar gaan we voor. Op het www van Albert Heijn zagen we dat dat doel alweer een stapje dichterbij is. Hoera!

Want terug van weggeweest is de originele Devos Lemmens mayonaise! Jaren gewoon verkrijgbaar geweest bij onder andere Appie en Jumbo. Tot opeens de pot zonder kapsones maar vol plezier werd vervangen door een exclusief ogend potje met dito prijskaartje. Het begon alweer te kloppen achter de ogen. Prima spulletje, daar niet van, maar wat is dat toch met die marketingrakkers? Moeten ze nu echt in alles spugen waar we zo van genieten? Eerst even flink de neus ophalen, het achterin de keel laten rondgieren om het vervolgens vol in onze favoriete mayonaise te ketsen. Blijf nou gewoon eens van een goed product af met je brainstormhoofd!

Goed, genoeg weer, want het gaat hier om goed nieuws per slot van rekening. Laten we dat niet vergeten. We waren dus op een goede dag op de site van AH aan het zoeken naar een fijn sausje voor bij de boterham (ja echt waar, we eten ook wel eens een bammetje), zagen we het ineens staan: nieuw Belgisch assortiment in NL. En daar was ie dus weer. De good old originele Devos Lemmens mayo, 300 ml avec plaisir. Jazeker, toen kwamen de waterlanders. Helemaal toen we zagen dat ze dit keer alle toppers uit het Devos Lemmens assortiment in huis hebben. We noemen een Andalouse, een Samoerai en ga zo maar door. Regelrechte grootheden bij onze zuiderburen en nu dan eindelijk ook bij ons om de hoek te verkrijgen.

Dat is pas Europese eenwording! Driewerf chapeau Appie, bedankt jongens.Treurden we hier niet zolang geleden over het vertrek van de echte Hellmann’s mayonaise uit ons land, we hebben er godzijdank een waardig vervanger voor terug. Screw you Unilever (Unilever bekijk het)! Op zeker.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.