Oproep aan Kwalitaria (update)

 

Kwalitaria hamburger

We zijn nog maar net onderweg en al zeggen we het zelf: De Nationale Maand Van De Hamburger is nu al een succes. Steeds meer liefhebbers weten ons heerlijke adresje te vinden. Dat de hamburger zijn eigen feestmaand heeft gekregen is gewoon meer dan terecht. Logisch dus dat wij ook onze uiterste best doen om de industrie mee te krijgen en ze stimuleren deze mooiste maand van het jaar te omarmen. Ja natuurlijk! Zo vroegen wij op Twitter onlangs of ze bij Kwalitaria nog een fijne actie in de planning hadden om de maand van de hamburger wat extra kracht bij te zetten. Wat volgde was een doodse stilte.

“Het is een boycot” riep iemand woedend over de redactie. “Waarom zou je niet aan zoiets moois meedoen” vroeg een ander zich radeloos af. Tja, we zullen het wellicht nooit weten maar dat het zonde is dat Kwalitaria zich niet roert; dat is een ding wat zeker is.

En ze hebben nog wel zoveel moois in huis. Een bescheiden assortiment, das waar, maar louter in kwantiteit. Want het zijn een stel prachtburgers die ze op de kaart hebben hoor! Robuuste jongens die met gemak de concurrentie aangaan met welke hippe burgerbar dan ook. Ze zijn niet over één nacht ijs gegaan daar en hebben over alle onderdelen nagedacht. Het vlees is belangrijk, jazeker, maar ook broodje, toppings en saus kloppen gewoon bij deze snackbargigant.

Dus laten we afsluiten met een licht emotionele oproep aan onze makkers van Kwalitaria: Vrienden, open jullie armen en pak De Nationale Maand Van De Hamburger met beide handjes beet!

Update: het duurde niet lang aleer kwalitaria reageerde:

4 gedachten over “Oproep aan Kwalitaria (update)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.