Discodip voor de snacker

Gebakken uitjes

We staan aan de vooravond van een revolutie  van jewelste in snackland mensen. Het gebakken uitje. Jazeker! We kennen deze heerlijke traktatie al als garnituur op bijvoorbeeld hamburger en hotdog. Maar deze krokante rakkers kunnen nog veel meer voor onze smaakpapillen betekenen. Op 100% zeker! 

Het is een magnifieke toevoeging voor werkelijk alles uit de 180 graden vijver. Waar zijn verse broer juist voor contrast en de soms zo nodige spanning zorgt, is het gebakken uitje  juist een perfecte aanvulling. Het kan gewoon overal bij. De zacht subtiele smaak geeft met zijn diepe tonen krokantie een geheel nieuwe dimensie. En zo makkelijk strooibaar ook. Gooi het over je frietje met, of beter je friet speciaal! Ui op ui, het werkt, het werkt als een tierelier, echt waar. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat het gebakken uitje nog niet tot het standaard assortiment van iedere snackbar behoort.

Maar dat gaat veranderen lieve volgers. Daar gaan wij met zijn allen voor zorgen. Allereerst door het product eens wat meer cachet te geven. Met een nieuwe naam, een naam die recht doet aan het product en die past in de wereld van het hete vet: Krokantino!

Ja natuurlijk! “Een frietje mayo krokantino graag.” Je wilt meteen weten wat het is als je iemand dat hoort bestellen. Geen twijfel over mogelijk. Het is niet de vraag óf een snackbar het gaat presenteren, maar waar deze rage zal ontvlammen.

De discodip der snacks tilt iedere saus naar een hoger level. Maak het groot en bestel gewoon wat krokantino bij je delletje saté. Zo naturel en vanzelfsprekend mogelijk, gevolgd door een verbaasd: “kennen jullie dat dan niet?”

Een gedachte over “Discodip voor de snacker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.