Oma Bobs

1503482_485303568255004_354465078_nOnlangs waren we met de redactie even lekker aan het uitwaaien aan de Noordzeekust. Stukje teambuilding,  de ontspanning opzoeken en ’s avonds met de beentjes op tafel ongedwongen filosoferen over het vak. Door alle hectiek die we op de redactie beleven zijn deze momenten gewoon bittere noodzaak. Om door te kunnen blijven gaan, om de passie te behouden. Wat dan ook een heel eind helpt is wanneer je tijdens de lunch in een ontspannen tentje een paar prachtige kroketten krijgt voorgeschoteld. Het was weer een ouderwets kippenvelmomentje hoor. Die koppetjes omhoog te zien gaan na de eerste hapjes, die twinkeling in de oogjes en dan die opwinding. Er werd direct geïnformeerd waar de rakkers vandaan kwamen. Het bleek van Oma Bobs te zijn.

Beroemd in de randstad en wat ons betreft klaar om de rest van het land te veroveren. Wat een kwaliteit, wat een overweldigend lekkere smaak! De kroket zoals ie bedoeld is. Ouderwets lekker, met de grandeur van vroeger, zouden we bijna willen zeggen. Maar aan dat soort gedweep doen we uiteraard niet mee, hier op Culisjors.nl. Op zeker!

Naast allerlei prachtige kroketten weten ze ook hoe je een perfecte bitterbal maakt daar bij Oma Bobs. De horeca schijnt er dol op te wezen. Speciaal daarvoor ontwikkelde ze een fantastische app. De bitterballenradar. Onmisbaar op iedere telefoon. Met een klik op de knop zie je in een mum van tijd waar bij jou in de buurt een balletje van Oma is te krijgen. Hopelijk zien ze dan bij Oma Bobs ook al die radeloze zoektochten naar een balletje buiten de randstad . Of zoals ze in het oosten zouden zeggen: “Oma Bobs hier op an!”1688323_508138572638170_1587559884_n

6 gedachten over “Oma Bobs

  1. Ook wij hadden deze producten op ons terras vorig jaar. Helaas is ons restaurant niet meer, en het was gedoe omdat we iedere keer van Arnhem naar Aalsmeer moesten rijden om ze te halen, maar ze zijn geweldig. Net als hun vegetarische varianten, de groene curry, de witte geitenkaas … ze zijn super

    1. Jammer dat jullie restaurant niet meer bestaat. Een eind rijden voor je bittergarnituur, zo’n instelling kunnen we enorm waarderen!

  2. Ja! Nu valt het kwartje! Was dinsdag laat op Neude te Utrecht en vroeg om bitterballen… “Hier staan ze meneer…” Terwijl de ober vriendelijk wees naar “Oma Bobs ballen”… En ik maar denken dat die naam me zo bekend voorkwam… Maar natuurlijk! Culisjors was me alweer voor! Ik kan het nu dus beamen, prachtig spul!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.