Koningin der sauzen

Mayo testUiteraard hebben we de uitzending van Keuringsdienst van Waarde over fritessaus en mayonaise gezien.  Verwacht van ons geen passioneel pleidooi waarom fritessaus niet deugt en mayo wel. Om eerlijk te zijn spugen wij niet in een flinke klodder fritessaus bij onze frieten. Niks daarvan. Yogonaise daarentegen: dan halen we eerst de neus nog even op, om met onze groengele fluim deze lafbek van een saus, op zijn minst een fatsoenlijke kleur te geven.

Waar we eventueel wel vurig voor willen pleiten (maar nu even niet) is dat we in ieder geval kunnen kiezen in de snackbar. Want mayonaise, koningin der sauzen, hoort uiteraard in iedere snackbar thuis. Laten we welwezen met zijn allen. ‘Genieten is een keuze’ moet een begrip worden in gans het land.

Om die keuze vervolgens weer wat makkelijker te maken, daarvoor zijn wij er: Culisjors.nl. Jazeker! Wanneer wij dus door vriend van de site en vaste volger Eelkook worden uitgenodigd voor ‘De Grote Mayonaise Test’  dan komen we. Op zeker.

Volgende week zal het evenement plaatsvinden, naast de redactie van Culisjors zal ook de gehele redactie van Frietkaart Tilburg aanwezig zijn. Het belooft een zeer uitgebreide test te worden waarin alle bekende en minder bekende (inter)nationale merken voorbij zullen komen. Het verslag van deze test der testen op het gebied van sauzen en met name mayonaise, lees je hier op Culisjors.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.