Het tweede jaar Culisjors

jaaroverzicht

Jongensjongens wat gaat die tijd toch snel. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat dit schitterende adresje het www betrad. We weten het nog goed hoor. Magische tijd was het, dat pionieren, dat vechten voor je plekkie. Ze zeggen niet voor niets dat de weg naar het succes het mooist is. Alhoewel, het uitzicht hier bovenaan de berg bevalt ons ook uitstekend. Tijd dus voor hét jaaroverzicht van 2014.

Want het was een uiterst succesvol jaar voor de redactie van Culisjors.nl lieve mensen. Vol heerlijke hoogtepuntjes waar we met graagte nog even op terugblikken. Neem nu onze eerste stapjes in de toeristische sector. We trapten het jaar meteen goed af met Culi’s Krokettentour. Een geheel verzorgde reis naar ’s lands hoofdstad om aldaar te genieten van de krokantie. We hadden drie delen nodig om onze avonturen aldaar te vatten. Genieten.

Niets zo mooi om je kennis te delen en daarmee de mensen te inspireren. Ze bij de hand te nemen en laten zien: kijk daar, daar is het goed. Dus de kans die Stadsgezicht Tilburg ons bood dit voor een hele stad te kunnen betekenen pakten we meteen met beide handjes aan. Als ongekroonde koning van snackend Tilburg maakten we meteen een droom debuut.

Natuurlijk was dat gekke Gouden Duo in 2014 ook weer van de partij. De cultstatus lijkt voor het grijpen voor deze krokante grappenmakers. Zeker nu ze hebben laten zien het engagement niet te schuwen.

2014 was ook het jaar van de erkenning. Erkenning waar we eerlijk gezegd ook best een beetje naar hunkerden. Je bent toch met zijn allen keihard aan het werk om een kwaliteitsproduct neer te zetten. Wanneer dat wordt gezien en beloond, ja dan gebeurt er wat hoor. Zeker als het de literaire elite is die bij je aanklopt. Dan zeg je geen nee. Publiceren in hét literaire blad van het zuiden. Dat is niet niks. Dan duurt het vanzelfsprekend niet lang voordat je staat voor te dragen uit eigen werk. In een friettent. Een unieke ervaring.

Het was net dat zetje dat we nodig hadden. Vol enthousiasme knetterden we het laatste kwartaal in. Nog nooit kwamen er zoveel bezoekers een kijkje nemen op Culisjors.nl. Absolute topper was ons stuk over de geweldige goulashkroket van De Jong Snacks. Ook onze excursie naar De Frietboetiek werd veel gelezen en gedeeld over gans het net. Glimmend bekeken we iedere dag de statistieken, eindelijk de bevestiging van wat we altijd al wisten. Dat wij niet alleen zijn. Nee, we zijn met duizenden. En we houden van snacks maar vooral van goede snacks. Dus zijn wij in 2015, nog meer dan de jaren ervoor, het baken voor genietend Nederland. Grote woorden, jazeker, daar lopen wij hier met zijn allen niet voor weg. Op zeker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.