Culisjors nu ook op Google!

GoogleZe bestaan nog, goudeerlijke bedrijven waar je als heren onder elkaar ouderwets zaken mee kan doen. “ik krab jouw rug, jij die van mij”. Enige tijd geleden stuurde ik de volgende mail:

Beste Google, Allereerst wil ik jullie complimenteren met jullie website. Erg mooi gemaakt, overzichtelijk en vooral de zoekfunctie zit goed in elkaar. Zelf heb ik ook een website: culisjors.nl. Lijkt het jullie leuk om links uit te wisselen? Als jullie mijn site op jullie site linken, dan doe ik hetzelfde voor jullie. Gewoon mekander helpen, zonder dubbele agenda. Laten we zien dat internet ook mooi kan zijn. Wat dachten jullie ervan?

Culinaire groetjes,

Culisjors

Wie niet waagt wie niet wint dachten we op de redactie van Culisjors. Een gezonde instelling die anno 2013 nog steeds loont. Belofte maakt schuld. Een prachtige dag voor internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.