Cafetaria van de maand november

Cafetaria vd maand

Het schijnt dat menig cafetaria inmiddels zelfverzekerd een flesje champagne koud heeft liggen. Want deze maand moet het toch wel prijs zijn: Cafetaria van de maand op Culisjors!

En waarom ook niet? Deze prijs valt iedere maand, op zeker! De kurk knalt deze maand te Poeldijk, charmant plaatsje net onder Den Haag. Ook deze editie geen cafetaria, nee nu is het een snacktaria die met de prijs gaat lopen. Wat kan ons het ook bommen, zolang de producten maar door de 180 graden vijver jagen. Ja toch?

Dus van harte Snacktaria ’t Harkje! Prima prestatie natuurlijk. Het begint al met de prachtanekdote over het ontstaan van de naam van deze topfrituur. We citeren:

Snacktaria ’t Harkje heeft zijn naam te danken aan ‘Hark’. De huidige eigenaar werkte vroeger vanuit zijn loonbedrijf als kanten maaier. Hierbij moet het gemaaide riet langs de sloten weggehaald worden met de zogenoemde ‘sloothark’. Wanneer hij even bezig was en het tijd was voor een bak koffie werd er altijd geroepen: “Hey hark, kom even bakkie doen”. Hark was zijn bijnaam en sloeg op zijn lange gestalte en de sloothark waarmee hij bezig was.”

Goed gevonden dachten wij zo, we kunnen per slot van rekening niet allemaal op de hoek of tegenover een molen zitten. Maar daar win je deze uitverkiezing natuurlijk niet mee. Nee dat doen ze met hun perfecte assortiment, aangevoerd door een prachtige kroket uit eigen keuken. En dan die presentatie! Schitterend gedaan gewoon. Zonder opsmuk, trucage, toeters en bellen van iedere snack en gerecht een foto, die er voor zorgt dat je het liefst meteen de koers op Poeldijk zet. En gelijk heb je wat ons betreft.
[onecomsocialsharing]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.