Cafetaria van de maand juni

Cafetaria vd maand

Wat krijg je wanneer Gerard en Annie van hun passie hun werk maken? Juist! Cafetaria Gean! In 1969 begonnen Gerard en Annie de Groot te Purmerend aan hun grote droom, een droom die nog steeds voortduurt. Wat een zaak hebben ze neergezet in het Makado centrum (opgericht door Marie, Karel en Nando) daar in het mooie Purmerend. Sfeervol, authentiek met een sfeer die zich het best laat omschrijven als 100% liefde voor het vak. Een klassieke cafetaria die met zijn tijd is meegegaan. Dat bewijzen ze bijvoorbeeld met hum prima website.

We lezen er het volgende, schieten vol van geluk en schrijven met een dikke streep Cafetaria van de Maand:

Sinds 1969 is snackbar Gean gevestigd in het makado centrum in Purmerend, door de eerste oprichters Gerard en Annie de Groot. Ondertussen zijn we 42 jaar verder en zijn we nog steeds met dezelfde activiteiten bezig als toen die tijd. Natuurlijk is er wel het een en ander veranderd, maar de basis is nog steeds hetzelfde.

Onze doelstelling is een gezellige, schone en klantvriendelijke zaak met kwaliteit als spitspunt. Wij proberen iedere bestelling met zorg te bereiden. Dat wil niet zeggen dat er nooit wat mis kan (waar mensen werken vallen spaanders), maar wij proberen ten alle tijden te zorgen dat het op een goede manier wordt rechtgetrokken.

Heeft u vragen, klachten, suggesties of zou u graag zien dat wij een bepaald product in ons assortiment opnemen, laat het de medewerkers weten en wij gaan ons best doen dit op te lossen of in werking te stellen.

Wij hopen u snel in onze cafetaria te mogen begroeten, De medewerkers van Cafetaria Gean

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.